Huidbehandeling

Profhilo

Profhilo® is pure hyaluronzuur zonder enige toevoeging van chemische stoffen. Het is geen filler en biedt daarmee de mogelijkheid de huid te verjongen zonder deze te extra volume te geven.

Profhilo kan toegepast worden op ieder lichaamsdeel waar de huid verslapt of verouderd is. 

  • Het gelaat 
  • De hals 
  • Het decolleté 
  • De bovenarmen 
  • De handen 
  • De onderbuik 

 Een gemiddelde behandeling duurt 15 minuten. Er worden gemiddeld 10 prikjes gezet waarmee Profhilo® wordt geïnjecteerd. 

 Het resultaat is na één dag al zichtbaar. Profhilo® is geen filler en verandert de vorm van je huid niet, maar hydrateert deze. Je huid voelt na een behandeling steviger en egaler aan. Voor een optimaal effect wordt de behandeling 
na 1 maand herhaalt en daarna onderhouden met een behandeling om de 6 maanden. 

Veelvoorkomende onschuldige bijwerkingen zijn: vochtophoping (oedeem), zwelling, jeuk, verkleuring van de huid (roodheid, blauwe plekken) en gevoeligheid door de injectie. 

 Mocht je één van de volgende symptomen ervaren: algemene zwakte, een afhangend ooglid, dubbelzien, longontsteking of ademhalings-, slik-, en/of spraakmoeilijkheden, neem dan direct contact met ons op! 

Restylane Skinbooster

Een skinbooster verbetert de huidkwaliteit door de hydratatie diep in de huid te verbeteren en dat zie je aan de oppervlakte van de huid. De huid wordt hierdoor gladder, elastischer en steviger en zal meer stralen dan voorheen. Hierdoor 
krijgt u een “healthy glow” en een stralende huid. 

Voor optimaal resultaat zijn er twee behandelingen nodig, de tweede behandeling is vier weken na de eerste behandeling. In tegenstelling tot antirimpelbehandelingen is de behandeling met skinboosters een geleidelijk proces waarbij 
de kwaliteit van de huid langzaam maar zeker verbeterd wordt. 

Restylane Skinboosters is geen antirimpel behandeling. Het is een product die geschikt is voor zowel mannen als vrouwen en voor elk huidtype: voor mensen met een jonge of verouderde huid; voor het gezicht, de hals, de lippen, de handen 
en het decolleté. Ook voor mensen die hun huidstructuur willen verbeteren, bijvoorbeeld in het geval van littekens als gevolg van acne of een door de zon beschadigde huid, is Restylane Skinboosters een geschikt product. 

Restylane Skinboosters geven een bijzonder natuurlijk resultaat. het grote voordeel van skinboosters is dat ze de huid verjongen en hydrateren. Het hyaluronzuur stimuleert het collageen in de huid. Hierdoor krijgt u een “healthy glow” 
en een stralende huid. 

Voorbereiding:

Geen alcohol 48 uur ervoor 

Eerste week geen zon/ sauna 

Eerste 2 weken geen scrub/gezichtsbehandeling 

Eerste 12 uur geen makeup, geen massage en gezicht zo min mogelijk aanraken. 

Het resultaat van een Restylane Skinbooster behandeling is ongeveer 12 maanden zichtbaar en zal geleidelijk afnemen in de laatste maanden. Het resultaat kan per individu verschillen. Voor het mooiste resultaat zijn twee behandelingen (1 kuur) nodig. 

Winkelwagen