About

Over Sobeauty

Mijn naam is Sariye Yilmaz. Ik ben een big-geregistreerde* arts en eigenaresse van Sobeauty. Ik ben een geboren en getogen Alkmaarder. Gedurende mijn geneeskunde opleiding, die ik gevolgd heb op het Erasmus MC te Rotterdam, heb ik altijd interesse gehad voor de cosmetische geneeskunde. Na de studie heb ik diverse ervaringen opgedaan. Van de cardiologie in het NWZ ziekenhuis te Alkmaar tot Ouderenzorg in Magnushof te Schagen en op Texel voor Geriant.  

Vanwege mijn interesse voor de cosmetische geneeskunde is Sobeauty de wereld in geroepen. Sobeauty bestaat sinds 14 november 2021. 

Op 15 januari 2022 opende Sobeauty haar deuren aan de Louise de Colignystraat. Alhier werk ik samen met Sara-Lou van Mondzorg Kieskeurig.  

De diensten die ik binnen de praktijk lever zijn botox- en fillerbehandelingen. 

*Een wettelijk beschermde titel en het beroep is erkend en opgenomen in de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG). 

Ik laat klanten er frisser en 'minder vermoeid' uitzien, zonder er 'behandeld uit te zien'.

Werkwijze

‘Kijk uit. Jezelf mooier maken kan lelijk uitpakken. Een geslaagde ingreep begint bij een goede arts.’

Dit is een verplichte slogan vanuit het Ministerie van VWS bij reclame uitingen voor cosmetische ingrepen. Volledig terecht. 

Bij Sobeauty krijgt u een gratis consult waarbij aan de hand van foto’s van u in alle rust besproken wordt wat uw wensen en verlangens zijn en wordt u uitgebreid geadviseerd over wat wel en niet kan. Daarnaast wordt u geïnformeerd over de te gebruiken producten. 

Sariye Yilmaz is lid van de Nederlandse Vereniging van Esthetische Geneeskunde (NVEG). 

Wij geven u graag de zorg en aandacht die u verdient en werken daarom uitsluitend op afspraak.

Winkelwagen